Stichting Strong Together organiseert een unieke dag


Foto: Strong Together

Strong Together is vernieuwend, verfrissend en zet zich in voor de minima.

Op 20 januari2013 organiseert Strong Together uit Breda een “JOYFULLTOGETHERDAY den Bosch” in St buurtaccomedatie Boschveld.


In Edisonstraat nummer 11 in Den Bosch staat een team van mensen klaar om de bezoekers een leuke en waardevolle dag te laten beleven, waarin de mens centraal staat. Iedereen die binnenwandelt kan tegen een kleine vergoeding ervaringen opdoen op het gebied van vrije tijd en spiritualiteit.


Heb jij behoefte aan warmte, samenzijn, een leuke dag die nou eens bijna niets kost, dus ook toegankelijk voor mensen met minder inkomen.


Een dag waar je diverse workshops, lezingen, consulten, massage gratis kan komen bijwonen. Dat alles onder het genot van hapjes en drankjes.


Deze dag wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een tiental mensen die zich graag inzetten voor hun medemens, niet voor het geld maar voor de liefde en energie die ze ervoor terug krijgen, deze mensen nemen met een geringe vergoeding genoegen. Wij bieden hierdoor mensen met een minimum inkomen de kans om voor een klein bedrag een fijne dag te hebben.

De visie achter het project: Stichting Strong Together wil laten zien dat je door samen te werken met verschillende mensen, instanties en bedrijven iets heel bijzonders kan creëren. Zij benadrukken dat niet alles om geld draait in onze samenleving, ook al lijkt er dat steeds meer op. Strong Together wil mensen die eenzaam zijn of behoefte hebben aan aanspraak, liefde en warmte, een gelegenheid hiertoe bieden.


Foto: Logo - Stichting Strong Together

 

Stichting Strong Together

Stichting Strong Together

Stichting Strong Together is opgericht door Indigo en Tamara Huijbregts. Het doel van de stichting is om mensen dichterbij elkaar te brengen door middel van beurzen, workshops en reizen. Zij maakt geen onderscheid in afkomst, etniciteit, seksuele voorkeur, inkomen of geloof. We zijn allemaal uniek en allemaal evenveel waard. Er is al genoeg verdeeldheid, angst onvrede en oorlog in de wereld. Zij willen laten zien dat je ook gewoon samen kunt zijn en met elkaar leuke dingen kan doen en beleven.Informatie

Datum: zie evenementen kalender januari 2013


Locatie:

St buurtaccomedatie Boschveld

Edisonstraat 11

5223 CD 's-hertogenbosch


Aanmelden / reserveren

Voor een indicatie van het aantal bezoekers kunt u zich alvast aanmelden via: joyfull@strongtogether.nl

Hier kunt u ook alvast een plaatsje reserveren voor één van de aangeboden belevenissen. Uiteraard kunt u ook gewoon spontaan binnenlopen.


Overige informatie:

Voor meer informatie over deze dag word je doorverwezen naar de website: www.strongtogether.nl
Ga verder naar Evenementen Den Bosch vanaf Stichting Strong Together organiseert een unieke dag