Outfit by Ninke


Foto: Outfit by Ninke - Verwersstraat 60, Den Bosch

Outfit by Ninke is een winkel met women’s wear voor vrouwen met persoonlijkheid. Een winkel met stijlvolle kleding, tijdloos en luxe, voor volwassen vrouwen van elke leeftijd. Kleding die je innerlijke kracht tot uitdrukking laat komen en waarin je je bijzonder en speciaal voelt. Zodat jij het bent die indruk maakt, niet het merk. Vandaar is het credo van Ninke Peijs: 'wear your inside out'. Want wat telt is uiteindelijk toch de inhoud.


Foto: Outfit by Ninke - Verwersstraat 60, Den Bosch

 

Women’s wear voor vrouwen met persoonlijkheid

Winkel

Om aan mijn eigen criteria te voldoen ben ik terechtgekomen bij internationale labels. Ik word blij van de verfijnde eenvoud van Strenesse, de fraaie stofbewerkingen en tijdloze snit van Piazza Sempione en van de o-zo kenmerkende speelsheid van Paul Smith. Maar mijn persoonlijke favoriet blijft toch Christian Lacroix, echt een kunstenaar, een createur. Als student al kocht ik mijn eerste Lacroix jasje en dat heb ik nu nóg.

Mijn winkel is te vinden aan de Verwersstraat in ‘s-Hertogenbosch, in een monumentaal pand tegenover het Noordbrabants Museum. Daar zoeken we samen naar een bij je karakter, werk en ambities passende outfit. Representatief, voor op de zaak, casual voor in je vrije tijd, of in combinaties. Mijn advies: gun jezelf vooral de tijd om die kleding te kopen die bij je past. Waai niet mee met alle trends, maar ga voor een eigen persoonlijke stijl. Dát is mijn visie, dát is Outfit by Ninke. Je bent van harte welkom.

Ninke Peijs


Foto: Outfit by Ninke - Thema avonden

 

Thema avonden - 'wear your inside out'

Thema-avonden

Ninke vertaalt de tijdsgeest niet alleen in haar collectie maar ook in thema-avonden. 'Met het organiseren van events wil ik ook inhoudelijk invulling geven aan het concept 'Outfit by Ninke, wear your inside out'. Door méér dan exclusieve kleding te bieden wil ik onderstrepen dat wat telt uiteindelijk toch de inhoud is.Contact

Bezoekadres:

Outfit by Ninke

Verwersstraat 60

5211 HX Den Bosch


Openingstijden:

maandag: gesloten
dinsdag: 10.00 uur – 18.00 uur
woensdag: 10.00 uur – 18.00 uur
donderdag: 10.00 uur – 18.00 uur
vrijdag: 10.00 uur – 18.00 uur
zaterdag: 10:00 uur - 17:00 uur
koopzondag: 13.00 uur – 17.00 uur
En op afspraak

Locatie: tegenover het Noordbrabants Museum


Overige informatie:

Voor meer informatie word je doorverwezen naar de website: www.ninke.nl

Ga verder naar Bijzondere winkels vanaf Outfit by Ninke