My-Intention

DenBosch-Cultuurstad meer dan 1 miljoen bezoekers.My-Intention

Foto: My-Intention

DenBosch-Cultuurstad inmiddels meer dan 1.000.000 keer bezocht! Met momenteel ruim 25.000 bezoekers per maand presenteer ik mijn nieuwe project genaamd My-Intention.. Nu kan iedereen mee profiteren van de goede pagerank en ruimte bezoekers aantallen, door zelf een pagina aan te maken, en jouw activiteiten te promoten.My-Intention

Foto: Melina Mercouri - Jules Dassin

 

My-Intention

De lay-out van My-Intention is gebasseerd op het ontwerp van DenBosch-Cultuurstad, maar heeft een nieuw karakter. My Intention is er voor iedereen die zijn of haar ambities wil laten leven en tegelijkertijd een nuttig doel wil steunen. Bij My-Intention heb je de mogelijkheid om zelf een pagina aan te maken met daarnaast vele opties, als nieuwsberichten, een galerie, producten en meer.. Het is voor iedereen mogelijk om stemmen te krijgen op je pagina en met kans om in de prijzen te vallen. Een deel van de omzet word besteed aan de "beste intenties". Het nieuwe platform is geheel reclame vrij, geen banners of andere storende knipperende reclame die voor bij komt :) Er zijn een aantal nieuwe categorien bijgekomen en het heeft een landelijke dekking. Daarnaast is de nieuwe website geschikt voor mobiel en tablet. Dus voor een goede bedrijfspresentatie op een reclame vrijwebsite, met een goede vindbaarheid in de zoek machines, bezoek je de nieuwe website, My-Intention.com!
Wil je een eigen pagina of vermelding maken?


Vanaf nu is het mogelijk om een eigen pagina of vermelding te maken binnen mijn nieuwe project, My-Intention.com. De lay-out is veelal het zelfde gebleven maar het concept is veranderd, zo heeft My-Intention een landelijke dekking en zijn er verschillende categoriën bijgekomen om meer mensen te helpen bij het promoten van hun activiteiten en bestaat de mogelijkheid om te stemmen voor de Beste Intenties.

De belangrijkste verbeteringen ten opzichte van DenBosch-Cultuurstad.com, zijn:
- De gehele website is reclame vrij.
- Nu ook op je mobiele telefoon en tablet een goede lay-out, en duidelijk te bekijken.
- Twee extra agenda´s, namelijk Musea en Cinema.
- Mogelijkheden om producten en diensen aan te bieden. (voor 1 euro per maand.)


Momenteel wordt de nieuwe website gevuld met nieuwe content, de eerste aanmeldingen zijn binnen, er is ruimte voor iedereen om gratis een pagina aan te maken.

De meeste pagina´s die op deze website staan staan nu onder Kenmerken.

Heb je interesse, dan kun je hier aanmelden.