Koopzondagen Den Bosch en koopavonden


Foto: Koopzondag Den Bosch


Foto: Uilenburg - Winkel

 

Winkel in de Uilenburg

Ook tijdens de koopzondagen Den Bosch en de koopavonden is de binnenstad een geliefd stukje 's-Hertogenbosch voor de echte shopaholic. Naast de grote winkelketens en het grote aanbod aan schoenenwinkels treft men ook exclusieve boetiekjes, galeries, antiekwinkeltjes en woonwinkels aan als je gaat struinen door de historische binnenstad. Zo zijn er in de authentieke wijk de Uilenburg diverse antiekwinkeltjes te vinden en staat de Vughterstraat bekend om de exclusieve woonwinkels. Als je even de benen wilt laten rusten en toe bent aan een kleine versnapering of een hapje en een drankje dan zijn er genoeg eet- en drinkgelegenheden in de binnenstad van Den Bosch te vinden. Daarnaast worden er dikwijls evenementen georganiseerd op onder andere de markt tijdens de koopzondagen Den Bosch.

Foto: Koopzondagen Den Bosch - Arena

 

Koopzondagen Den Bosch - Arena

Informatie koopzondagen


Tijd: 12:00 uur t/m 17:00 uur


Locatie: Binnenstad


In de Binnenstad zijn de meeste winkels iedere zondag geopend. Houd er rekening mee dat sommige winkels gesloten kunnen zijn of aangepaste winkeltijden hebben.

Foto: Koopavonden Den Bosch - Vughterstraat

 

Koopavonden Den Bosch - Vughterstraat

Informatie koopavonden

Koopavond: donderdag


Tijd: t/m 21:00 uur


Houd er rekening mee dat sommige winkels gesloten kunnen zijn of aangepaste winkeltijden hebben.


Locatie: Binnenstad
Culturele tips

Onder het winkelen in het centrum van Den Bosch kom je verschillende culturele bezienswaardigheden tegen die de moeite waard zijn om te bezichtigen.


- Binnendieze, het kronkelende water door de Bossche binnenstad die veel heeft betekend voor de handel en nijverheid in Den Bosch. Zie hiervoor het ontstaan van de Binnendieze. Ook is het mogelijk om een rondvaart over de Binnendieze te maken.
- Sint Jan, de Kathedrale Basiliek Sint Jan Evangelist aan de Parade met haar bijzondere geschiedenis en interieur.
- De musea, theaters, bioscoop/filmzalen en concertzalen.
- Bijzondere pleinen en parken, met name de mooie idyllische knusse verborgen plekjes verscholen achter de historische panden

Vervoer en parkeren:

- Openbaar vervoer

- Parkeergarages

- Transferia

- Bewaakte fietsenstallingen


Ga verder naar Bijzondere winkels vanaf Koopzondagen Den Bosch en koopavonden