Dutch Art & Design Salon


Foto: Dutch Art & Design Salon Den Bosch

Midden in het Museumkwartier, om de hoek bij het Noordbrabants Museum, ligt de Dutch Art & Design Salon. Een laagdrempelige galerie die is opgericht uit bevlogenheid en enthousiasme voor kunst in de breedste zin van het woord.


Foto: Dutch Art & Design Salon

 

Dutch Art & Design Salon

De Salon

De Dutch Art & Design Salon, gevestigd in het Museumkwartier van 's-Hertogenbosch, is een laagdrempelige galerie met hoogwaardige en betaalbare kunst. Het biedt Nederlandse kunstenaars en ontwerpers, die zich onderscheiden door een eigen herkenbaar handschrift, een plek om hun werk te exposeren en verkopen. De nadruk ligt hierbij op autonome en toegepaste kunst, van schilderkunst en beeldhouwkunst tot modeaccessoires en sieraden. Door regelmatig wisselende exposities biedt elk bezoek weer iets nieuws. De gastvrouwen heten u van harte welkom!

Tegelijkertijd is de Dutch Art & Design Salon - zoals de naam al aangeeft - meer dan alleen een toegankelijke galerie. Meggy van Houtum, oprichtster en spil van de Salon, slaat met haar grenzeloze enthousiasme graag bruggen naar andere (culturele) disciplines. Ze wil verbinden, creëren, met andere mensen samenwerken om nieuwe initiatieven te ontplooien en mensen te inspireren. Van lezingen en workshops tot modeshows en kunstevenementen. Een overzicht treft u aan op onze website en Facebookpagina.Foto:Dutch Art & Design Salon

 

Dutch Art & Design Salon

Contact

Bezoekadres:

Dutch Art & Design Salon

Lange Putstraat 10

5211 KN 's-Hertogenbosch


Openingstijden:

maandag: gesloten
dinsdag: 13:00 uur - 17:00 uur
woensdag: 13:00 uur - 17:00 uur
donderdag: 13:00 uur - 17:00 uur
vrijdag: 13:00 uur - 17:00 uur
zaterdag: 13:00 uur - 17:00 uur
koopzondag: * 13:00 uur - 17:00 uur

* Alleen eerste zondag van de maand!Locatie: Museumkwartier


Overige informatie:

Voor meer informatie word je doorverwezen naar de website: www.dutchartdesignsalon.com

Ga verder naar Bijzondere winkels vanaf Dutch Art & Design Salon