Cultureel


Culturele instellingen en locaties waar diverse evenementen plaatsvinden. Naast de musea, theaters en concertzalen, zorgen deze culturele trekpleisters ervoor dat cultuur in verschillende vormen blijft leven in Den Bosch.

 

Evenementenlocaties


Foto: Theater aan de Parade

Orangerie

De Orangerie, bekend om de unieke locatie en betoverende sfeer, werkt samen met diverse artiestenbureaus en voorziet Den Bosch van diverse soorten entertainment en evenementen zowel zakelijk, privé als openbaar. Zoals verhuringen van de zalen en diverse shows, beurzen, congressen, diners en zelfs feesten. Naast de bijzondere sfeer die de voormalige St. Jacobskerk al uitstraalt, weet de Orangerie met de juiste aankleding en verzorging te zorgen voor een unieke dag of avond uit!

Brabanthallen

De Brabanthallen hebben altijd al een belangrijke rol in Den Bosch gespeeld. Voorheen vond hier de grootste Bossche veemarkt van Nederland plaats. Tegenwoordig behoort de Brabanthallen met zeven hallen en diverse zalen tot één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Nederland. De beurzen en evenementen die in de Brabanthallen plaatsvinden worden groots aangepakt en lopen ver uiteen. Van (sport) evenementen, (vak) beurzen, concerten, congressen, presentaties tot de welbekende dancepartys.

Ga verder naar Evenementen Den Bosch vanaf Cultureel