Een concert in Den Bosch op een bijzondere locatie


Van een concert in Den Bosch genieten in niet zomaar een doorsnee concertzaal, maar in een oude sigarenfabriek, een voormalige synagoge of in het oude koorgedeelte van de voormalige Sint Jacobskerk. Waar men kan genieten van onder andere wereldmuziek, klassiek, populair, rock, punk, jazz en zelfs experimentele muziek. Muzikale talenten en beginnende bands worden gestimuleerd in ’s-Hertogenbosch! Daarnaast zijn er ook nog de professionele bands uit binnen- en buitenland die een warm welkom kunnen verwachten op één van de podia van een concertzaal die Den Bosch rijk is.


Foto: W2 Poppodium

W2 Poppodium

Muziek beluisteren of muziek maken in een concertzaal welke is gevestigd in een oude sigarenfabriek waar de karakteristieke eigen- schappen van het pand naar voren komen. In deze concertzaal hebben een grote diversiteit aan bands al op het podium gestaan. Dat kan in het W2 Poppodium met W2 Popcollectief in Den Bosch, een concertzaal met een klein podium die tot de grotere podia behoort!

Foto: Muziekcentrum De Toonzaal

Muziekcentrum De Toonzaal

In de voormalige Bossche synagoge kan niet alleen getrouwd worden, maar deze doet voornamelijk dienst als kamermuziekpodium, die zich niet alleen door het pand onderscheid van andere podia. Muziek be- luisteren in een bijzondere locatie met een intieme sfeer, mede doordat de karakteristieke eigenschappen zijn behouden, ondanks de nieuwe functie als concertzaal. Daar is Muziekcentrum De Toonzaal gevestigd.

Foto: Cultureel Platform Azijnfabriek

Cultureel Platform Azijnfabriek

In het oude koorgedeelte van de voormalige SintJacobskerk bevindt zich het Cultureel Platform Azijnfabriek. Diverse culturele instellingen bevinden zich onder de vleugels van de Azijnfabriek. De resultaten van mooie samenwerkingsverbanden in het muziek maken komen tot uiting op het podium van de concertzaal die onder leiding valt van Cultureel Platform Azijnfabriek. Wil je naar een lunchconcert, kamerconcert of naar een andere variant op een concert in Den Bosch dan is de Azijnfabriek de aangewezen locatie!
Ga verder naar Maak kennis met de theaters in Den Bosch vanaf Een concert in Den Bosch met een bijzondere locatie