De Bosschebol, een echte Bossche delicatesse


Bekijk deze pagina voor MOBIEL of TABLET op my-intention.com


Foto: Banketbakkerij Jan de Groot

Wie kent hem niet! De enige echte Bosschebol van banketbakkerij Jan de Groot uit Den Bosch. Voor de Bos- schenaren ook wel bekend onder de naam sjekladebol. Zelfs voor de grote eter een enorme machtige hap.


De Bol

Deze zoete delicatesse bestaat uit soezenbeslag gevuld met slagroom en overgoten met pure chocolade. Het geheel heeft over het algemeen een doorsnede van ongeveer twaalf centimeter! De echte pure chocolade maakt het extra speciaal. Ze zijn ook in andere afmetingen verkrijgbaar.Foto: Bosschebollen

 

De enige echte...

Handelsmerk

De enige echte zijn te verkrijgen bij banketbakkerij Jan de Groot uit Den Bosch, waar dit geheime recept binnen de familie steeds is over gedragen. Jan de Groot is gelegen nabij het Centraal Station aan de voorzijde. Niet voor niets heeft banketbakkerij Jan de Groot rond het jaar 2000 een beschermd handelsmerk gekregen. Staat er bij banketbakkerij Jan de Groot een te lange rij? Wees niet bang... vele lunchrooms in Den Bosch serveren ook de echte sjekladebol van banketbakkerij Jan de Groot. Bijvoorbeeld bij de lunchroom van het Jheronimus Bosch Art Center of bij één van de terras- jes aan de Parade. Deze lunchrooms zijn makkelijk te herkennen in Den Bosch, omdat ze meestal een bord buiten hebben staan. Banketbakkerij Jan de Groot verkoopt ook de Bossche Koek.


Ga verder naar Bossche Koek vanaf De Bosschebol, een echte Bossche delicatesse