Bosch Diner op de markt


Foto: Schilderij van de markt

In het teken van Jeroen Bosch

Het Bosch Diner (Foto's) is het eerste evenement wat in het teken zal staan van de beroemde Bossche schilder Jeroen (Jheronimus) Bosch ter herdenking aan zijn 500ste sterfdag in 2016.

Foto: Bosch Diner op de markt

 

16 Mei 2010 op de markt

Net als in 2010 toen Den Bosch Hoofdstad van de Smaak was, komt er dit jaar weer een Bosch diner. Met honderden Bosschenaren lekker aanschuiven en genieten van de maaltijden die verzorgt zullen worden door de kookhelden uit de diverse Bossche wijken die aan dit evenement mee doen. Hierbij zal elk kookteam uit een Bossche wijk een maaltijd bereiden voor ongeveer vijftig Bosschenaren om het Bosch diner tot een waar feest te maken!


Zoals de Bosschenaren houden van lekker eten, houden ze ook van veel gezelligheid. Daarom zullen er lange tafels op de markt komen te staan zoals in de middeleeuwen. Een periode waarin de Bossche schilder aan de hand van fabelachtige wezens en symbolen een duidelijke boodschap op het witte doek neerzette. Vanuit het raam van zijn atelier waar hij zijn meesterlijke schilderwerken creëerde had hij, hoe kan het anders, uitzicht op de markt…Locatie: markt


Vervoer en parkeren:

- Openbaar vervoer

- Parkeergarages

- Transferia

- Bewaakte fietsenstallingen


Overige informatie:

Voor meer informatie word je doorverwezen naar de website: www.bosch500.nl


Foto's Bosch Diner

(Klik op de foto voor een vergrote afbeelding)Ga verder naar Evenementen Den Bosch vanaf Bosch Diner op de markt